1.Babarci Lada Show

1.Babarci Lada Show

Jön...a 2. Babarci Lada Show

2022. január 24. - keletipityuka

A tavalyi óriási siker után, nem volt kérdés egy percig sem, hogy 2022-ben is megrendezésre kerül majd a Babarci Lada Show.

A tavalyi első Lada Show még hónapokkal a megrendezése után is beszédtéma volt mind a falubeliek mind az autós társadalom körében. Csupa pozitiv visszajelzést kapott a rendezény, nem is kérdés, hogy idén is várja már mindenki.

Annyi már biztos, hogy 2022-ben is Július utolsó hétvégéje lesz majd a baranyai Lada ünnep. A tavalyi évhez hasonlóan idén is a babarci sportpálya és területe szolgál majd a rendezvény otthonául. Továbbra is százötvenben lesz limitálva a résztvevő autók száma, tavaly ebből száztizenhét hely kelt el. Idén is várhatóan tovább szinesedik az autók palettája, hiszen még külföldről is van érdeklődő. A rendezőség idén több kiegészitő programot, meglepetést tervez majd a kilátogató közönségnek, ám ezek még szervezés alatt állnak.

Természetesen nem maradhat el, a Lada Show legnagyobb durranása a felvonulás sem. Amennyiben minden lehetőség adott lesz úgy, egy bővitett, hosszabb útvonalon fogják a falut át szelni az orosz vasak, ráadásul nem is egy hanem két kört teljesitve. 

Egy szó mint száz. Idén is érdemes lesz Babarcra látogatni Július 30-án, az autók és a lóerők szerelmeseinek. Már most érdemes felirni a naptárba! 

229044505_4401150986636268_2816705843864697822_n.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://babarciladashow.blog.hu/api/trackback/id/tr216823190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása