1.Babarci Lada Show

1.Babarci Lada Show

Minden, amit az 1.Babarci Lada Showról tudni kell.

2021. május 10. - keletipityuka

Kétség kívül a nyár egyik legnagyobb durranásának igérkezik az első babarci Lada Show. Most a legfontosabb kérdésekre válaszol a rendezőség egyik tagjai ifj.Keleti István.

Külön kérted, hogy ne azt irjuk, hogy főszervezője. Miért?

Mert nem tartom magam annak. Ez az egész történet csapat munka, ahol mindenki hozzá tesz valamit ahhoz, hogy kis falunk magáénak tudhassa ezt az eseményt.

No akkor térjünk a lényegre. Honnan az ötlet, ha jól tudom Babarcon még sosem volt ilyen jellegű esemény.

Nem, valóban nem volt, bár hozzá tenném elég nagy autós-motoros élet van. Többen versenyeznek is már a faluban, tehát úgy néz ki annak ellenére, hogy már három éve Mohácson élek, csak sikerül pár emberkét beoltani a benzingőzzel. :) Az ötlet nem az enyém. Tavaly novemberben László Kevin és édesapja Csaba vetette fel a Lada találkozó ötletét. Elsőre bevallom voltak fenntartásaim, de végül össze állt egy kiváló csapat és gőzerővel dolgozunk azon, hogy összehozzunk valami egyedit.

Miért Lada Show és miért nem Lada Találkozó?

Teljesen egyszerű a válasz. Egy találkozóra bárki jöhet, viszont itt 150-ben limitálnunk kellett az autók számát, mivel többen nem férnénk el. Igy nem tartottuk helyesnek a Találkozó elnevezést.

A pandémiás helyzetben bevállalni egy ilyen rendezvényt nem könnyű feladat...

Nem bizony, de tudtuk ezt mikor bele vágtunk. Szerintem nem lesz gond, van még közel két hónapunk.

Jöhetnek a legfontosabb kérdések. Hány autóval számoltok, mik lesznek a legnagyobb érdekességek és milyen programok várják az érdeklődőket?

Ahogy emlitettem 150 darab Ladát várunk, bizunk benne hogy telt ház lesz. Nem szeretnék még konkrétumokat elárulni, de rengeteg érdekes, különleges orosz vas lesz , amellett igyekszünk mindenkinek lehetőséget biztositani, hogy elhozassa a kedvencét megmutatni. Annyit azonban elmondhatok neves versenyzők, különleges Ladákat birtokló tulajok, fogadták el meghivásunkat. Biztos vagyok benne , hogy némelyiket mi is tátott szájjal bámuljuk majd. A hivatalos program Július 31.-én reggel kilenckor kezdődik majd a megnyitóval, majd a délelőtt folyamán igyekszünk kicsik-nagyok számára is biztositani a szórakozást. A gyermekeknek lesz rajz verseny, arcfestés, és egyéb programok. Lesz autó szépség versenyünk, ahol a közönség két kategóriában a legszebb utcai és versenyautókat választhatja meg, amiből az első hármat dijazzuk. Ezen kívül kiosztunk különdijakat is de ezek még egyeztetés alatt vannak. A Lada Show facebook eseményénél folyamatosan frissülnek a hirek, ott minden megtalálható lesz.

A nap csúcspontja kétség kívül a délutáni felvonulás lesz,ahol végig megyünk a falu utcáin és megmutatjuk magunkat. Ez igényli a legnagyobb szervezést is, de úgy érezzük ez méltó megkoronázása lesz a munkánknak és a rendezvénynek egyaránt.

Végezetül annyit szeretnék még megemliteni, hogy sajnos még nem tudjuk pontosan a virus miatt milyen követelmények elé állitanak majd minket, de mindent elkövetünk, hogy mindenkinek lehetőséget biztositsunk a részvételre. Kérek mindenkit fogadja megértéssel bármit is kérünk.

Továbbá óriási köszönet és hála Babarc Község Önkormányzatának és lakóinak, hogy teljes mértékben mellénk álltak, befogadták és segitik a Lada Showt. Azt hiszem irigylésre méltó helyzetünk van.

Várunk mindenkit Július 31.én. Addig is figyeljétek a hivatalos eseményt és a weboldalt
1.Babarci Lada Show | Facebook

plakat.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://babarciladashow.blog.hu/api/trackback/id/tr9516527954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása